TOP termékek

HunVeloBikes Póló

Mozgás

Házhozszállítás

Házhozszállítás

GIRO AGILIS MIPS KERÉKPÁROS SISAK 55-59cm

GIRO AGILIS MIPS KERÉKPÁROS SISAK 55-59cm
GIRO AGILIS MIPS KERÉKPÁROS SISAK 55-59cm
GIRO AGILIS MIPS KERÉKPÁROS SISAK 55-59cm fejméret
Bővebben
34 700 Ft
Részletek

Az Agilis kerékpáros bukósisak MTB és Országúti kerékpárhoz javasolt. Megfelelő választás azoknak a kerékpárosoknak, akik olyan bukósisakot keresnek, amely ötvözi a tágas kialakítást a kissé mélyebb lefedettséggel, és többféle terepviszonyon is használható. 32 szellőzőnyílással rendelkezik. In-mold polikarbonát külső héj, belső bélés, antibakteriális védelem és fényvisszaverő elemek jellemzik.

ROC LOC 5 AIR FIT SYSTEM:
Ez a forradalmi rögzítő rendszer új dimenzióval bővíti a sisak teljesítményét azáltal, hogy fokozza a hűtést, valamint a kényelmet és a stabilitást. A szabadalmaztatott kialakítással a Roc Loc® 5 Air hűvös légáramlást enged át közvetlenül a fej felett, tovább javítva a szellőzőnyílások teljesítményét és a belső csatornák hatékonyságát, amelyek kivezetik a sisakból a hőt. A rögzítés és a beállítás megegyezik a Roc Loc 5-tel, lehetővé téve, hogy egyetlen kézzel könnyedén beállíthassa a sisak feszességét és a sisak elülső és hátsó billentését másodpercek alatt.

MIPS:
A MIPS a Multi-directional Impact Protection System (többirányú ütközésvédelmi rendszer) rövidítése, amely a sisak belsejében vezető csúszósík-technológia, amelyet arra terveztek, hogy csökkentse a bizonyos ütközésekből adódó forgási erőket. Ezt a réteget úgy tervezték, hogy a sisak belsejében ütközéskor elmozduljon azzal a céllal, hogy lassítsa vagy csökkentse a fejbe vagy a fejből átvitt energia mennyiségét. A MIPS technológiát vezető agysebészek és tudósok fejlesztették ki.

Adatok
Márka
GIRO
Termék színe
kék, fehér, piros
Bukósisak mérete
55-59
Napellenzős bukósisak
nem
Cikkszám
BR-220726
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek